Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maarten Schakel stopt bij Paradise FM (audio)

Maarten Schakel gaat stoppen bij Paradise FM. De deejay is volgende week donderdag voor het laatst te horen op Curaçao. Dan is het ook precies vier jaar geleden dat hij overstapte van Dolfijn FM naar Paradise FM, waar hij momenteel de ochtendshow presenteert.

Foto: Still YouTube

De reden van zijn vertrek heeft mogelijk te maken met Paradise FM zelf. Het radiostation is onlangs verkocht aan de nieuwe eigenaren Wout Tieleman en Joris Reer. Schakel wil netjes vertrekken en weinig zeggen waarom hij vertrekt.

Schakel: ”Het is niet verstandig om er nu teveel over te zeggen. Maar ik heb er de afgelopen maand ongeveer non-stop over nagedacht, en ik ben tot de conclusie gekomen dat na hoe dit allemaal gegaan is, ik niet meer bij Paradise kan horen. En dat vind ik erg jammer na vier jaar onvoorwaardelijk bouwen aan de zender.

Wat Schakel nu gaat doen weet hij nog niet: “Het is een weloverwogen keuze geweest. Waar de weg nu naartoe leidt, weet ik nog niet. Ik weet ook niet wie ik ben zonder radio, na 18 jaar non-stop radio op Curaçao. Een soort vis op het droge denk ik. Ik heb 100 halve ideeën, maar nog niets concreets. De opmerking ‘waar 1 deur sluit, gaan 10 nieuwe open’ heb ik veel gehoord. Aan wie zich geroepen voelt: ik heb straks tijd genoeg voor koffie.” [RadioWereld.NL]