Duitse Dag op Radio M Utrecht

Bij de regionale omroep Radio M in Utrecht is het vrijdag 20 januari weer ‘Duitse Dag’. Dan is de hele dag de beste Duitstalige muziek van toen en nu te horen. Helene Fischer, Peter Maffay, Andrea Berg, Udo Jurgens, Nena en meer. En Jos van Heerden presenteert vanaf 14.00 uur de Duitse 30.

Programmaleider Pieter Vorage: “We kijken natuurlijk weer uit naar onze jaarlijkse Duitse Dag! Met veel plezier presenteren we de beste Duitstalige muziek; van echte Schlagers naar de Neue Deutsche Welle uit de jaren 80 en de Duitse hits van nu. Bij ons is alles is te horen!

Nederlands met een Duits tintje
In een speciale uitzending van 931.NL presenteert Edwin Meerman Nederlandse muziek met een Duits tintje. In de uitzending zijn liedjes van Nederlandse bodem te horen die in het Duits zijn gezongen, maar ook Duitse liedjes die in het Nederlands zijn vertaald.

De Duitse 30 met Jos van Heerden
Presentator en groot liefhebber van Duitstalige muziek Jos van Heerden presenteert de Duitse 30. Deze lijst, samengesteld door Radio M met hulp van de luisteraars die konden stemmen op ruim 150 platen, is te beluisteren vanaf 14.00 uur. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten