Zoek
Sluit dit zoekvak.

Florentien van der Meulen nieuwslezer ochtendshow Veronica

De geruchten gingen al even, maar nu is het bevestigd. Florentien van der Meulen is vanaf maandag (28 september) als nieuwslezer te horen in de ochtend op Radio Veronica. Woensdag las ze haar laatste bulletin op Sky Radio, zo meldt de nieuwslezer op Instagram.

Florentien van der Meulen nieuwslezer ochtendshow Veronica Voor veel luisteraars van Veronica is de stem van Florentien geen onbekende.

Ze las al regelmatig de files tijdens de ochtendshow van Giel Beelen. Ook was ze vaste vervanger van Celine Huijsmans tijdens de middagshow Veronica Inside.

Hoe de invulling van de nieuwe ochtendshow van Veronica precies wordt, is nog steeds niet bekendgemaakt. Komende vrijdag (25 september) is Giel Beelen voor het laatst te horen op de zender. [Radiowereld.NL]