Veronica zendt Europese voetbalwedstrijd uit

De voetbalwedstrijd SK Slovan Bratislava – AFC Ajax is donderdag (27 augustus) live te volgen bij Veronica om 18.30 uur. Beide teams strijden in deze returnwedstrijd om een plaats in de groepsfase van de Europa League, de nieuwe naam voor de UEFA Cup. Voor Veronica is het voor het eerst sinds jaren dat er weer een belangrijke voetbalwedstrijd op de zender te zien is. Verslaggever Leo Oldenburger verzorgt het commentaar tijdens de wedstrijd.

Voor Veronica is het uitzenden van SK Slovan Bratislava – AFC Ajax een unicum. Het is de eerste keer dat de zender een wedstrijd uit een van de Europese competities uitzendt. “We zijn bijzonder trots dat Veronica deze Europa League-wedstrijd van Ajax, die zeker aansluit bij de interesses van onze doelgroep, live uitzendt.”, aldus programmaleider Alphons Martens. [Radiowereld.NL]