Catherine Keyl terug op landelijke tv

Catherine Keyl keert terug op de buis bij RTL 4. De 62-jarige presentatrice gaat acht weken lang elke week een column in slchts 3 minuten voordragen in het Nederlandse ochtendmagazine 4Me. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 woensdag gezegd. Keyl is op 14 oktober, bij de aftrap van het tweede seizoen van 4Me, voor het eerst te zien in het programma.

Het ochtendmagazine draait onder meer om de nieuwste trends op het gebied van vrije tijd, gezondheid, voeding en verzorging. Keyl richt zich op gezondheid en lifestyle.

De makers van het programma kwamen bij Keyl uit na het lezen van stukken op haar website. Die gaat ze ook schrijven voor De Telegraaf. Vanaf half september verzorgt ze elke woensdag een column op de pagina Vrouw.

Begin augustus werd al bekend dat Keyl na een paar jaar afwezigheid terugkeert op televisie. Voor RTV Noord-Holland gaat ze samen met bekende Nederlanders op zoek naar de mooiste plekken van de provincie in de twaalfdelige serie Tour de Provence. Keyl was in 2007 voor het laatst op de buis, toen ze een talkshow presenteerde voor ouderenomroep Max. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten