Search
Close this search box.

Sander Schrik stopt met avondshow op Radio Veronica

Sander Schrik stopt na een half jaar alweer met de dagelijkse avondshow op Radio Veronica. Afgelopen donderdag maakte de deejay zijn laatste reguliere uitzending. “Volgende week nog de Bonanza XXL en daarna de volledige focus op m’n werk als sportcommentator”, twittert Schrik.

Foto; video still

Schrik werd in mei door Rob Stenders naar radio Veronica gehaald. In eerste instantie als invaller, maar sinds eind juni presenteerde hij de avondshow tussen 22 uur en middernacht. Daar is nu dus een einde aan gekomen.

Werken voor het iconische Radio Veronica en met jeugdheld en vloeiend Fins schrijvende Rob Stenders, de man waardoor ik ben radio ben begonnen, was fantastisch”, zo laat Sander Schrik weten. “Ik blijf ook zeker af en toe invallen op de vlammenwerper!

Schrik is niet de enige naam die afscheid neemt van Radio Veronica. Afgelopen donderdag zwaaide Wilfred Genee af, terwijl een dag later Jan Joost van Gangelen voor de laatste keer de ochtendshow op vrijdag presenteerde. [RadioWereld.NL]