Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Frank van ’t Hof moet uit de kleren voor Radio Veronica kalender

Radio Veronica-deejay Frank van ’t Hof moet binnenkort naakt poseren voor een kalender van de zender. Deze actie volgt op zijn verlies in het radiospel ‘De Naakte Waarheid’ tegen collega Wouter van der Goes.

Foto: Elvin Boer

Het spel, waarbij het kersverse middagduo van Veronica vragen van luisteraars moesten beantwoorden onder een leugendetector, resulteerde in Franks verlies door één leugen meer dan Wouter.

Verlies door eén extra leugen
Het spel ‘De Naakte Waarheid’ draaide om eerlijkheid onder toezicht van een leugendetector. Frank loog vijf keer, onder meer over het hebben van seks op werk, zijn enthousiasme over bekendheid en of hij Wouter voor een extra ton salaris per jaar uit de show zou zetten. Daarnaast was hij niet eerlijk over zijn kledingkeuze, die volgens hem niet door zijn verloofde werd gedaan. En hij zou zijn rijbewijs nooit zijn kwijtgeraakt.

Wouter bleek zichzelf niet als betere deejay te zien dan Frank en ontkende dat zijn sportauto’s en sportvliegtuig voor zijn imago waren aangeschaft, wat de leugendetector als onwaar bestempelde.

Frank gaat volgende week naakt op de foto, waarvan een verjaardagskalender wordt gemaakt. Deze kalender wordt als goodie weggegeven aan luisteraars van Radio Veronica. [RadioWereld.NL]