Search
Close this search box.

Edwin Evers in de middag bij Radio Veronica

Radio Veronica heeft de programmering aangepast. Edwin Evers zal de komende weken het programma van Rob Stenders overnemen. Van 18 juli tot en met 5 augustus neemt de voormalige deejay van Radio 538 de plek in van Stenders bij het verzoekplatenprogramma ‘De Bonanza’, iedere werkdag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Foto: video still Youtube

Het is niet de eerste keer van Evers te horen is op Radio Veronica. Hij heeft de Bonanza al meerdere keren samen met Caroline Brouwer gepresenteerd. Op 8 augustus is Rob Stenders weer terug van vakantie.

Ook Tim Klijn moet even met vakantie. Daarom wordt de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’, iedere werkdag te horen van 06.00 uur tot 09.00 uur, overgenomen door Toine van Peperstraten en Mischa Blok. Het radio-duo is te horen van van 18 juli tot en met 19 augustus. Mischa blijft ook nog bij NPO Radio 1 te horen. Daar presenteert ze dagelijks ‘Miss Podcast’ van 01:00 tot 02:00 uur en van vrijdag op zaterdag ‘Vink’. [RadioWereld.NL]