NPO Radio 2 deejay Frank van ‘t Hof raakt rijbewijs kwijt

[Update] Frank van ‘t Hof, momenteel elke werkdag in de ochtend te horen op NPO Radio 2, bracht andere levens in gevaar door veel te hard te rijden. Hiervoor kreeg de deejay enkele hoge snelheidsboetes. Ook mocht hij bij de politie zijn rijbewijs inleveren.

NPO Radio 2 deejay Frank van ‘t Hof raakt rijbewijs kwijt Het is niet bekend hoe hard de deejay heeft gereden en hoelang hij zijn rijbewijs kwijt is.

De deejay wilde zelf inhoudelijk niet ingaan op vragen over zijn rijbewijs. Hij maakte er liever een grapje van: “De hond heeft ‘m opgegeten“.

Ochtendshow Radio 2
De deejay vervangt op dit moment samen met Wouter van der Goes twee weken lang de ochtendshow van 06:00 tot 09:00 van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte. Daarna mag hij weer alleen in het weekend radio maken.

Spijt?
Daarom rijdt hij op dit moment iedere dag met collega Wouter van der Goes mee om op zijn werk bij NPO Radio2 te komen. Of de deejay spijt heeft van zijn daden is niet bekend. Op de radio wordt ook niets verteld over deze misstanden.

Er worden wel grappen en opmerkingen naar elkaar gemaakt zoals: “wou jij nog meerijden”.

Een persvoorlichter wilde niet reageren op vragen van deze website over het rijbewijs van Frank van ’t Hof: “Dit betreft een privé aangelegenheid waar wij vanuit BnnVara niet op reageren.” Hierdoor blijft het onduidelijk hoelang de deejay zijn rijbewijs kwijt is. Het is overigens niet bekend hoevaak dit al is voorgekomen.

Frank van ‘t Hof is overigens niet de enige en eerste deejay die zijn rijbewijs mocht inleveren. In het verleden raakte ochtenddeejay Giel Beelen van Radio Veronica ook meerdere malen zijn rijbewijs kwijt door andere weggebruikers in gevaar te brengen. [Radiowereld.NL]
Foto: Jasper Zwartjes | NPO Radio 2