Kermis FM voor de 10e keer tijdens Tilburgse kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis is ook dit jaar de evenementenzender Kermis FM in de lucht. Tot en met zondag 29 juli komen weer veel bekende namen uit de radiowereld langs in de studio om een gastprogramma te maken.

Kermis FM voor de 10e keer tijdens Tilburgse kermis Vrijdagmiddag is bijvoorbeeld Desmond Baidjoe (Radio 538) te horen. Vrijdagavond is het de beurt aan Qmusic-deejay Joost Swinkels.

Zaterdag en zondag komen Barry Brand (Radio Decibel Live), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2) langs, terwijl Niek van der Bruggen (Radio Veronica) op zaterdagavond achter de microfoon kruipt.

Later deze week komen ook Barry Paf, Lars Boele (100% NL), Maurice Verschuuren (Radio Veronica), Martijn La Grauw, Rob Janssen (3FM), Gijs Alkemade (Slam), Edwin Noorlander (Radio 538), Domien Verschuuren (nu nog 3FM, maar binnenkort Qmusic), Harm den Besten, Kees Dorrestijn en Michiel Jurrjens (alle drie Slam) en Sander Hoogendoorn (3FM) een gastprogramma maken.

Naast bekende namen zijn er ook een flink aantal nieuwe talenten te horen.

Het is dit jaar voor de tiende keer dan Kermis FM in de lucht is.

Kermis FM is in Tilburg te ontvangen op 105.9 FM, alsmede in Midden- en Zuidoost-Brabant via het DAB+netwerk van MTVNL. De uitzendingen zijn dit jaar echter niet te volgen via het evenementenkanaal van Ziggo, waardoor een groot deel van het bereik is weggevallen. [Radiowereld.NL]