Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo begonnen Wouter en Frank in de middag op Radio Veronica (audio)

We kunnen maar beter gewoon beginnen. Sterker nog, misschien moeten we beginnen waar we een paar maanden geleden zijn gestopt”, met deze woorden opende Wouter van der Goes de nieuwe middagshow op Radio Veronica, waarna hij ‘Engelbewaarder’ instartte.

Foto: Elvin Boer

Het was een knipoog naar het laatste nummer dat hij samen met Frank van ’t Hof in januari op NPO Radio 2 draaide. Samen met nieuwslezer Esther Dijkstra is het duo voortaan elke werkdag tussen 16 en 19 uur te horen op Radio Veronica.

De komst van Wouter en Frank werd al in januari bekendgemaakt. Toch duurde het nog tot afgelopen vrijdag voordat ze daadwerkelijk bij Veronica van start gingen. En dat gebeurde gelijk met een 11 uur durende marathonuitzending.

Onder toeziend oog van Rob Stenders en Gerard Ekdom, die later dit jaar in de ochtend start op Veronica, ging maandag dan eindelijk de eerste ‘Wout & Frank’ in de middag van start. Het programma is onderdeel van de nieuwe programmering die maandag van start is gegaan.

Om de luisteraars beter kennis te laten maken met de presentatoren, starten zij met het spel ‘De Naakte Waarheid’. De eerste twee weken beantwoorden Wouter en Frank persoonlijke vragen die door luisteraars zijn ingestuurd, en ondergaan zij daarbij een leugendetectortest. Het resultaat van deze test bepaalt wie van de twee het vaakst heeft gelogen, en deze persoon moet naakt op de foto.

Vanaf 18 uur is het ‘Top 40 Hit Dossier’ te horen. Van maandag tot en met donderdag wordt hierin elke avond een lijst uit een ander jaar behandeld.

Wie de start van de middagshow Wout & Frank gemist heeft, kan deze hieronder terugluisteren. [RadioWereld.NL]