Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof presenteren finale Top 1000 van de 80s op Veronica

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof presenteren vrijdag de finale van de Top 1000 van de ’80s op Radio Veronica. Het duo maakt hierdoor van 9 tot 20 uur een marathonuitzending van in totaal 11 uur, waarin ze aftellen naar de nummer 1: ‘A Forest’ van The Cure.

Foto: Elvin Boer

De afgelopen dagen meldde Veronica al op social media dat de uitzending op vrijdag zou worden overgenomen door een ‘Mystery Guest’. Later werden het er zelfs twee. Dit blijkt dus het kersverse middagduo Wout & Frank te zijn. Officieel starten zij komende maandag, maar vrijdag draaien ze alvast warm op zender.

Dinsdagmiddag kon Van der Goes alvast oefenen met een lijst, want hij presenteerde toen een deel van de Soul Top 1000 op Sublime. Van ’t Hof deed dit donderdagmiddag.

Radio Veronica heeft donderdag ook de nieuwe programmering bekendgemaakt. Vanaf maandag presenteert Marisa Heutink ‘Goud van Oud’, Sander Hoogendoorn de lunch, Van der Goes en Van ’t Hof de middag, terwijl Martijn Muijs en Frank van der Lende de avonduren voor hun rekening nemen. Tot de komst van Gerard Ekdom neemt Niek van der Bruggen de ochtendshow voor zijn rekening. [RadioWereld.NL]

Foto: Radio Veronica