Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wouter van der Goes debuteerde dinsdagmiddag op Sublime (audio)

Wouter van der Goes heeft dinsdagmiddag zijn debuut gemaakt bij Sublime. De deejay verving Angelique Houtveen drie uur lang tijdens de Soul Top 1000. “Ik zit hier een heel klein beetje te stuiteren”, onthulde Van der Goes.

Foto: video still

Ik ben de afgelopen maanden vrij geweest en ga aanstaande maandag beginnen bij de buren van Radio Veronica”, vervolgde Van der Goes. “Dus ik dacht maandag wordt heel spannend, maar opeens werd ik gevraagd of ik nu even kan invallen op Sublime en in één keer is het nu heel spannend.

Vanaf maandag presenteert Van der Goes samen met Frank van ’t Hof de middagshow op Radio Veronica. Hij lijkt er sterk op dat hij daarnaast ook nog wat voor Sublime gaat doen, want de deejay had zelfs al jingles. Met Soul en funk is Van der Goes geen onbekende, want bij NPO Radio 2 presenteerde hij wekelijks de Soul Night. [RadioWereld.NL]