Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mattie & Domien maken samen ochtendshow op Qmusic vanuit Parijs

Mattie Valk en Domien Verschuuren gaan samen de ochtendshow maken tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur en in het weekend tussen 12.00 en 15.00 uur maken zij tijdens de Spelen live radio voor de Oranjefans in Parijs.

Foto: Alek Bruessing

De Olympische Spelen zijn van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. Marieke Elsinga verwacht in augustus haar tweede kindje, daardoor kan ze Mattie Valk niet vergezellen in Parijs. Domien gaat daarom met Mattie naar de Franse hoofdstad Parijs om de ochtendshow te presenteren en samen verslag te doen van de sportprestaties van TeamNL.

Mattie Valk: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Domien verslag te doen van de sportprestaties van TeamNL in Parijs. We zitten met onze studio midden in het kloppende hart van het TeamNL Huis, waar we samen met de Oranjefans juichen voor de sport en de sporters.

Domien Verschuuren: “Ik vind het fantastisch dat ik Mattie mag vergezellen in Parijs en de ogen en oren mag zijn voor onze luisteraars. De sporters van TeamNL gaan ongetwijfeld fantastische prestaties neerzetten, waar we in Parijs uitgebreid bij stilstaan, maar vooral ook de verhalen achter de prestaties delen.” [RadioWereld.NL]