Zoek
Sluit dit zoekvak.

STER zendt alsnog tv-commercial Gerard Ekdom op 10 uit

Het reclamespotje voor Gerard Ekdom op Radio 10 is alsnog te zien op de landelijke publieke tv-stations. Zo was de lange versie zaterdagavond in het reclameblok na Moltalk op NPO3 te zien. Een opvallende ommezwaai, want vorig jaar weigerde de STER het spotje nog.

STER zendt alsnog tv-commercial Gerard Ekdom op 10 uit De STER weigerde vorig jaar augustus de tv-commercial voor Gerard Ekdom op Radio 10 omdat het “niet logisch” zou zijn om mee te werken aan reclame “die ervoor zorgt dat luisteraars de overstap maken naar een commerciële zender.” Waarom de ban nu opgeheven is, is onduidelijk. Mogelijk komt het doordat in het spotje nu niet meer expliciet over de ochtendshow gesproken wordt.

Het is sinds enige tijd mogelijk voor commerciële radiostations om te adverteren op de landelijke publieke tv-stations. Onder meer Radio 538, Sky Radio en Qmusic maken hier al volop gebruik van.

Gerard Ekdom is deze week overigens weer op diverse locaties op grote reclamemasten langs de snelweg te bewonderen, waaronder de A10 bij Westpooort. [Radiowereld.NL]
Foto: video still commercial