Angelique Houtveen en One’sy Muller presenteren De Sublime Middagshow

‘De Sublime Middagshow’ krijgt twee verschillende presentatoren die op verschillende dagen het nieuwe radioprogramma vanaf 26 september zullen presenteren. ‘De Sublime Middagshow’ wordt afwisselend gepresenteerd door One’sy Muller en Angelique Houtveen. 

Foto: Sublime

‘De Sublime Middagshow’ zal elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren zijn. En op de vrijdag is John Williams te horen met Johnny’s Friday.

Angelique Houtveen keert hiermee terug op haar oude plek na ruim een half jaar van afwezigheid. Sinds kort is ze weer enkele dagen per week te horen op Sublime.

One’sy Muller verlaat NPO Radio 2, waar ze ruim 5 jaar lang elke zaterdagavond van 22 tot 00 uur het programma ‘Soul Night met One’sy’ presenteerde voor AvroTros.

Overspannen
Angelique Houtveen: “Na maanden overspannen thuis te hebben gezeten is het fijn om terug te komen in een constructie die beter bij mij past. Toen ik One’sy Muller zo’n 8 jaar geleden leerde kennen werd direct duidelijk dat we beide van muziek hielden. Zij deelde de soulmuziek uit haar vaders platenkast en ik liedjes die bij mijn moeder in auto voorbijkwamen, van Etta James tot Marvin Gaye. Qua maatschappelijke thema’s neemt ze geen blad voor de mond, daarin kunnen we elkaar goed aanvullen. Ik vind haar dan ook een grote aanwinst voor Sublime en kijk er naar uit om samen een inhoudelijk sterke middagshow neer te zetten.

One’sy Muller: “Soulmuziek zit op allerlei manieren in mijn DNA. Ik ben er van huis uit mee opgegroeid, het is mijn favoriete genre en ik ben zelfs vernoemd naar de soulzangeres One’sy Mack. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik me als radio-deejay bij een zender als Sublime helemaal thuis voel. De paden van Angelique en mij hebben elkaar de afgelopen jaren meermaals gekruist op radiogebied. Nu slaan we samen een nieuwe weg in met De Sublime Middagshow.

Sander de Heer, Interim Programma Manager Sublime: “In een tijd waar in het Nederlandse radiolandschap veel focus is op pop, rock en dance, legt Sublime juist de focus op funk, soul en jazz. Met de kennis van Angelique en One’sy over deze genres brengen we met de nieuwe middagshow echt een alternatief voor alles wat er al is te horen op de Nederlandse radio.” [RadioWereld.NL]