Loopreizen Radio gaat verder als 4ever49 Radio op DAB+

Loopreizen Radio gaat op de schop. Vanaf 1 september gaat het station, dat in grote delen van Nederland te ontvangen is op DAB+, verder als 4ever49 Radio. Tegelijkertijd gaat het station zich niet meer alleen op sporters richten en wordt de samenwerking met Loopreizen stopgezet.

4ever49 wordt het nieuwe blije radiostation van Nederland, waar we het leven vieren en niet aan leeftijden doen”, aldus een bericht op de Facebookpagina van Loopreizen Radio. “We willen niet alleen met sporters, maar met iedereen het leven vieren, vandaar die verbreding van Loopreizen Radio naar 4ever49. De muziek oftewel de Hits van nu en gisteren blijven we draaien en die blijven we natuurlijk aanvullen met nóg meer grote hits.

Vanaf maandag 15 augustus stoppen de gepresenteerde programma’s op al Loopreizen Radio. Het station gaat daarna een nieuwe studio inrichten, waarna op 1 september de naam gewijzigd wordt in 4ever49 Radio. Maandag 19 september om 07 uur ‘s ochtends is de officiële kick-off met Jo de Graaf en moppentopper Jeroen Smits.

Loopreizen Radio is sinds mei te ontvangen via het DAB+-netwerk van MTVNL. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Heerlijk weer een leuke zender erbij zonder dat de belastingbetaler het iets kost.
    Hopelijk wordt dat 3 FM nu helemaal overbodig en kan de FM Frequentie van de geldverslindende uitgescheten zogenaamde jongeren zender naar de hoogste bieder .