Loopreizen Radio gestart op DAB+-netwerk MTVNL

Het aanbod op DAB+ is sinds zaterdag uitgebreid met Loopreizen Radio. Het station is in grote delen van het land te ontvangen via het netwerk van MTVNL op kanaal 7D. het station richt zich met een mix van muziek en tips op het gebied van sport en voeding.

Foto: RadioWereld.NL

Loopreizen is de eerste tour operator met een eigen radiostation, maar wij zijn er niet alleen voor de lopers!”, aldus Loopreizen Radio op haar website. “Met gepresenteerde programma’s en zonder commercials brengen wij het Feel Good gevoel bij onze luisteraars.

Het station is al enige tijd via internet te beluisteren, maar heeft nu de stap naar de ether gemaakt middels DAB+.

Loopreizen Radio brengt een mix van hits en classics. Op de playlist staan onder andere ‘Who do you think you are’ van Spice Girls, ‘Save the world’ van Swedish House Mafia, ‘Sweet sixteen’ van Billy Idol, Shake your love’ van Debbie Gibson, ‘So happy it hurt’ van Bryan Adams, ‘Wake me up’ van Avicii en ‘Dragostea din tei’ van O Zone.

Op werkdagen zijn tussen 7 en 20 uur gepresenteerde programma’s te horen. In het weekend tussen 10 en 18 uur. Bovendien maken luisteraars op werkdagen door mee te spelen met ‘Raad de plaat’ kans op een startbewijs voor een Internationale marathon. [RadioWereld.NL]