Luisteraar Thijs wint eigen festival bij Qmusic

Thijs (20) uit Honselersdijk heeft vrijdagavond zijn eigen festival gewonnen dat Qmusic gaat organiseren. In het finalespel, tijdens de show van Kai Merckx, Tom van de Weerd & Bram Krikke, wist Thijs het meeste bier in een traytje naar de overkant van een stormbaan te vervoeren.

Foto: Qmusic / Ben Verveld

En daarom organiseert de radiozender op vrijdag 27 mei het Thijs Festival, met een klinkende line-up van wie Chef’Special al bekendgemaakt is. Overige artiesten en dj’s worden maandagochtend in de ochtendshow aangekondigd. Voor de actie hadden duizenden volgens Qmusic luisteraars zich opgegeven.

Thijs kan zijn hele vriendenkring blij maken, want zij worden volgende week met een tourbus opgehaald in Honselersdijk om met z’n allen naar het Thijs Festival te gaan. Zij zullen het gezicht van hun vriend daar veelvuldig voorbij zien komen. Onder anderen de mannen van Chef’Special komen speciaal voor Thijs optreden. Voor de overige finalisten is er ook een kleine troost: zij zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Thijs Festival.

Maar ook andere luisteraars van Qmusic maken kans om bij festival aanwezig te zijn. Komende week geeft het radiostation tickets weg. [RadioWereld.NL]