DJ Maestro op zondagavond op Sublime

Sublime heeft de zondagavond vernieuwd. Sinds deze maand is DJ Maestro tussen 19 en 22 uur te horen. Tot voor kort was Candy Dulfer op dit tijdstip te horen, maar zij is naar de vrijdagavond verhuisd.

Maestro, de artiestennaam van Martijn Barkhuis, is geen onbekende voor de radiozender. In het verleden werkte hij al bij het station dat toen nog de naam Arrow Jazz FM droeg. “Terug op het oude nest!”, aldus Maestro 10 jaar geleden afscheid genomen van Sublime, maar super blij om nu weer wekelijks de luisteraar van Sublime mee te mogen nemen in mijn muzikale Trip!”

Elke zondagavond brengt Maestro parels uit zijn omvangrijke platencollectie. 100% vanaf vinyl in een non-stop mix. “Top tracks van labels als Blue Note, Impulse en Verve, maar ook van minder bekende jazz labels. Zojuist verschenen of compleet vergeten. In ieder geval met veel smaak geselecteerd om jullie de ultiem relaxte zondagavond te bezorgen”, aldus Sublime. [RadioWereld.NL]