Angelique Houtveen terug in de middag op Sublime

Angelique Houtveen is na ruim een half jaar terug op Sublime. Vorige week kroop ze voor het eerst weer achter de microfoon en ook donderdag was ze weer te horen op haar vertrouwde tijdstip in de middag op de landelijke radiozender. “Ik ben aan het re-integreren.

Foto: RadioWereld.NL

Vorige week was echt te gek, want dat was de eerste keer”, blikt Houtveen terug aan het eind van haar tweede programma. “Daarna ben ik helemaal ingestort en heb ik het hele weekend niets meer kunnen doen. Nu heb ik me anders voorbereid, een middagdutje gedaan en naar de studio gegaan en nu voel ik me wel weer beter.

De terugkeer was spannend voor Houtveen. “Ik heb natuurlijk een half jaar radio gemaakt en denk ‘dat kan ik niet meer’, en dan zit je er en dan denk je ‘oh jawel, het is net fietsen’.

Houtveen zat sinds eind vorig jaar overspannen thuis na een pittig jaar, waarbij het haar niet meer lukte om van haar klachten te herstellen. De afgelopen maanden is dat echter wel goed gelukt, waarna ze in mei weer achter de schermen aan de slag ging bij Sublime.

Nu is Houtveen dus ook weer op zender te horen. Dat gaat ze rustig opbouwen en de verwachting is dat ze eind juli weer fulltime haar middagprogramma presenteert.

Tot die tijd blijft Jan-Paul Grootentraast te horen op de dagen dat Houtveen er niet is. Hij is sinds eind vorig jaar al als invaller te horen in de middag. “Wat een feest om de middagshow in die tussentijd te mogen presenteren!”, zo schrijft Grootentraast op Instagram. [RadioWereld.NL]