Luisteraar wint 25.000 euro met Win Met De Zin op Radio 538 (filmpje)

Een luisteraar van Radio 538 heeft vrijdagochtend 25.000 euro gewonnen tijdens het radiospelletje ‘Win Met De Zin’. Na vier weken wist Rosanne Drenth uit Emmeloord de laatste stem te raden: Kim-Lian van der Meij. “Ik ben helemaal aan het trillen, dit is echt heel heftig. Echt fantastisch! En dan ook nog zo ’s ochtends vroeg. Ik ga even goed nadenken wat ik hiermee ga doen, ik ben een beetje overdonderd.

Foto: video still 538

Luisteraars van Radio 538 waren wekenlang in de ban van de vier stemmen van het radiospelletje Win Met De Zin. Door middel van diverse hints en fragmenten moesten de luisteraars vier bekende stemmen raden, voor elk goed geraden stem kon er 250 euro verdiend worden. Bij vier goede antwoorden kon je maar liefst 25.000 euro winnen.

De eerste drie stemmen waren de afgelopen weken al geraden door andere deelnemers. Dit waren Arjan Postma, Caroline van der Plas en Kimberley Bos.

De tiende editie van Win Met De Zin telde de meeste winnaars ooit. Want dit keer was elke goede stem 250 euro waard, ongeacht of deze stem al geraden was. Er waren maar liefst 83 winnaars en in totaal werd er 75.250 euro weggegeven. Daarvan wonnen er maar liefst 53 750 euro, omdat zij de laatste stem niet goed wisten te raden. Dit is de eerste keer dat er zoveel winnaars zijn voor een dergelijke winactie op de radio. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)