Win Met De Zin vanaf volgende week terug op Radio 538

Win Met De Zin keert terug op Radio 538. Vanaf dinsdag 7 juni kan er weer geraden worden welke vier stemmen “Win met de Zin” zeggen. Wel heeft Radio 538 een aantal wijzigingen doorgevoerd in het spel. Vanaf deze editie wint iedere kandidaat die een goede naam noemt geld.

Net als vorig jaar wordt de jackpot gelijk vastgezet. Dit keer op 25.000 euro. Daarnaast wordt er ook dit keer maar één ronde gespeeld. Zodra de opgave geraden is, is het spel afgelopen.

Nieuw is dat iedere kandidaat die in de uitzending een goede naam weet te noemen, wint 250 euro per goed geraden stem, ongeacht of de naam al genoemd is.

Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat het spel elke werkdag tussen 7 en 19 uur gespeeld wordt. Aanmelden kan al via de app van 538. Vanaf nu worden er op Radio 538 ook al hints gegeven, die luisteraars dichter bij één van de stemmen kan brengen.

De gewijzigde opzet van ‘Win Met De Zin’ werd maandag bekendgemaakt tijdens de ochtendshow met Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Toen ging eindelijk de kluis open die vrijdagochtend in de 538 studio werd geplaatst. [RadioWereld.NL]