Search
Close this search box.

Win met de zin terug op Radio 538 (filmpje)

Radio 538 start maandag (23 februari) met een nieuwe editie van “Win met de zin”. Het concept is simpel. Vier stemmen zeggen de zin “The beat of the moment Radio 538”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot.

Afgelopen najaar speelde Radio 538 de eerste editie van Win met de zin. Gedurende vier rondes werd in een maand tijd ruim 66.000 euro weggegeven.

Radio 538 kan overigens terugkijken op uitstekende feestdagen. Uit cijfers van het Nationaal Luisteronderzoek blijkt dat de zender weer marktleider is in de voor adverteerders belangrijke doelgroep 20 tot 49 jaar.

Het marktaandeel steeg in de periode december/januari naar 16,5%. De voorgaande maanden was 3FM marktleider bij deze doelgroep. [Radiowereld.NL]