Search
Close this search box.

Winston Gerschtanowitz beste sjoeler bij Radio 538

Winston Gerschtanowitz is de beste sjoeler bij Radio 538. Dat werd vrijdagmorgen bekend tijdens de uitzending van Edwin Evers in ‘Evers Staat Op’ tussen 06.00 tot 10.00 uur. De afgelopen week stond ‘Evers Staat Op’ helemaal in het teken van dit ouderwetse gezelschapsspel. Winston is uitgeroepen tot de officiële winnaar van ‘Sjoeling Wizzz The Stars’ 2009.

Van maandag 21 december tot vrijdagmorgen lieten Marco Borsato, Nicolette van Dam, Irene Moors, Winston Gerschtanowitz en Nick & Simon onder leiding van een sjoelscheidsrechter zien hoe goed ze konden sjoelen.

Winston won met 90 punten, Nick & Simon zijn met 87 punten tweede geworden en Marco Borsato staat met 78 punten op de derde plaats.  Nicolette sprokkelde 76 punten bij elkaar en de slechtste sjoeler was Irene Moors met 66 punten. Dit is het derde jaar op rij dat Edwin sjoelt met de sterren. In 2007 won Anita Witzier en vorig jaar ging Maarten van der Weijden er met de prijs vandoor. Winston mag de gouden sjoelsteen dit jaar mee naar huis nemen. [Radiowereld.NL]