Frank van der Lende nog tot het eind van het jaar in de ochtend op Radio Veronica

Frank van der Lende is nog tot het einde van het jaar te horen in de ochtend op Radio Veronica. Dit vertelde Sander Hoogendoorn woensdagochtend in ‘Goud van Oud’. Van der Lende is sinds afgelopen maandag te horen in de ochtend op de plek van Rick van Velthuysen.

Foto: Ben Houdijk

Afgelopen weekend werd bekend dat er met onmiddellijke ingang een einde kwam aan ‘Rick in de Morgen’. Wat de reden voor het stopzetten van de ochtendshow is, is niet bekend. Wel liet het station weten in gesprek gegaan met Van Velthuysen over de toekomst.

Van der Lende presenteert ‘Ook Goeiemorgen’ samen met Lisanne Bronkhorst en nieuwslezer Joost van der Stel. Zij maakten ook al deel uit van het ochtendteam van Van Velthuysen. Van der lende maakte tijdens de eerste uitzending al duidelijk dat zijn zit in de ochtend maar tijdelijk is. Nu blijkt dat dit tot eind van het jaar is. Wie vanaf januari in de ochtend op Veronica gaat presenteren is nog onduidelijk.

Omdat van der lende nu de dagelijkse ochtendshow presenteert, is hij gestopt met zijn programma op zondagmiddag. Voor komende zondag staat Maurice Verschuuren in het schema. [RadioWereld.NL]