Ook middagshow Frank van der Lende en Eva Koreman stopt op 3FM

Ook het middagprogramma van Frank van der Lende en Eva Koreman moet stoppen op NPO 3FM. Dit maakte het duo donderdagmiddag bekend in hun programma en op Instagram. “We vinden het ontzettend jammer en het is niet onze eigen keuze, maar we zijn met elkaar in gesprek over nieuwe plannen op 3FM.

Foto: 3FM / Raymond van Olphen

De laatste uitzending met Van der Lende en Koreman samen vindt plaats op 23 juni, daarna gaat Van der Lende met vaderschapsverlof. Koreman vult vanaf dat moment tijdelijk de show solo. Een definitieve einddatum van het programma is nog niet bekendgemaakt.

Van der Lende en Koreman zijn sinds april 2020 in de middag te horen op 3FM.

Daarmee krijgt 3FM niet alleen een nieuwe ochtendshow, maar ook een nieuwe middagshow. Vorige maand maakte ook Sander Hoogendoorn al bekend te moeten stoppen met zijn programma.

3FM staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Onder leiding van nieuwe zendermanager Menno de Boer gaat het kwakkelende station opnieuw een andere koers varen. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Het is toch niet zo dat Ruud de Wild de middagshow gaat overnemen? Is er nog ergens een radioschool waar jong talent aanwezig is? Denk maar eens terug aan voorbeelden zoals Giel Beelen en Gerard Ekdom. Die zijn ook jong begonnen en hebben NPO 3FM grootgemaakt. De jongens en meisjes van nu, kunnen dat ook. En om ze de gelegenheid te geven om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen bij radiostations. NPO 3FM kan bijvoorbeeld talent klaarstomen in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar. De kinderen kunnen vervolgens later als ervaren volwassen twintigers zelfstandig succesvol NPO 3FM en andere radiostations besturen, verzorgen. Ruud de Wild uitnodigen om een programma te komen presenteren is dan niet meer nodig. En ook een doos chocola naar Edwin Evers in Hardenberg sturen hoeft dan niet meer.

Reacties zijn gesloten.