Nu al wijziging in nieuwe programmering NPO 3FM

NPO 3FM is maandag (10 januari) gestart met de vernieuwde programmering, maar nu is al de eerste wijziging doorgevoerd. Op vrijdag maakt Mark van der Molen het lunchprogramma zonder Rámon Verkoeijen.

Foto: NPO 3FM

Aanvankelijk kondigde 3FM aan dat het duo zowel op vrijdag als zaterdag en zondag tijdens de lunch te horen zou zijn, maar nu blijkt dit alleen op zaterdag en zondag te zijn.

Op vrijdag ga ik een eigen soloshow maken tijdens de lunch”, aldus Van der Molen op Instagram. “Werktitel? Nog Lang Geen Maandag (met Mark)! Tot dan!” Verkoeijen blijft wel op vrijdagavond te horen met de ‘Boem Boem Discoshow’.

Nieuwe programmering
Door de verhuizing van Van der Molen en Verkoeijen naar het weekend, nemen Rob Janssen en Wijnand Speelman vanaf maandag de dagelijkse avondshow over. Op vrijdag blijven zij te horen met ‘Partij voor de Vrijdag.’

De Mega Top 30 verhuist naar vrijdag van 16 tot 18 uur en wordt daarmee recht tegenover de Top 40 op Qmusic en de Top 50 op Radio 538 geprogrammeerd. Aansluitend volgt ‘Sanders Mixuurtje’. Dit betekent dat de middagshow van 3FM met Frank van der Lende en Eva Koreman alleen nog van maandag tot en met donderdag te horen is.

Nieuw in het weekend zijn Stijn van Vliet en Thomas Hekker. Van Vliet was afgelopen zomer al als invaller te horen en is voortaan op zondagavond vanaf 22 uur te horen.

Hekker presenteert voortaan de ochtendshow in het weekend op 3FM. Hij was de afgelopen jaren al op NPO Radio 2 te horen en viel in voor onder andere Giel Beelen, Jeroen van Inkel en Rick van Velthuysen.

Foto: Wessel de Groot

Ik word in de weekenden je ochtendvriend, met veel lekkere muziektracks, gesprekken met luisteraars en de laatste nieuwsupdates”, aldus Hekker. “Ik kijk er enorm naar uit om dit nieuwe avontuur namens PowNed op 3FM aan te gaan.” [RadioWereld.NL]