Zoek
Sluit dit zoekvak.

Streetlab-presentatoren krijgen eigen programma op NPO 3FM

Streetlab-presentatoren Stijn van Vliet en Daan Boom mogen deze zomer voor het eerst radio maken en dat doen ze op 3FM. Het wordt een tijdelijk programma, genaamd De tussentijd, dat vier weekenden te horen is op 3FM. Ze vervangen tijdelijk Wijnand Speelman.

Streetlab-presentatoren krijgen eigen programma op NPO 3FM ‘De tussentijd’ is vanaf 10 juli t/m 1 augustus elke zaterdag en zondag tussen 09:00 en 12:00 uur te beluisteren bij Kro-Ncrv op NPO 3FM.

In het nieuwe radioprogramma ‘De tussentijd’ krijgen Stijn en Daan de vrijheid om te experimenteren met het maken van radio.

De presentatoren willen weten wat luisteraars doen in de tussentijd. Wacht je tot je zoon klaar is met sporten, tot je naar de verjaardag moet van je beste vriend of hoop je in de tussentijd vooral dat je kater snel over gaat? Stijn en Daan willen het weten.

Ook checken ze wat BN’ers doen in de tussentijd. Wie werkt er aan nieuwe muziek, ligt te zonnen in zijn achtertuin of maakt het zwembad schoon. Daarnaast is er natuurlijk ook veel lekkere zomermuziek en sluit Streetlab-collega Jasper Demollin een weekend aan als co-host.

Vanaf zaterdag 7 augustus is Wijnand Speelman weer terug met zijn programma ‘Weekend Wijnand’. [Radiowereld.NL]
.

Foto: Tomek Dersu Aaron

Gerelateerde berichten