Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank Dane reageert op verlies ochtendshow 538: “Het is een verdrietige ochtend”

Frank Dane heeft voor het eerst in bijna twee weken zelf iets van zich laten horen via Instagram over het verliezen van de dagelijkse ochtendshow op Radio 538. “Vandaag voor het eerst geen wekker. Maar toch om 6 uur wakker. Het is een verdrietige ochtend.

Foto: Radio 538

Normaal gesproken zou Dane maandagochtend, na twee weken vakantie, z’n eerste uitzending van het nieuwe jaar hebben. Maar tijdens zijn eerste week vakantie werd bekend dat hij zijn plek in de ochtend kwijt is en vervangen wordt door Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Zij zijn sinds vorige week officieel de nieuwe ochtendjocks van 538.

Het is voor Dane dan ook een lastige dag. “Mis heel veel, maar vooral het geweldige team om mij heen“, zo schrijft hij. Over zijn toekomstplannen zegt de deejay echter nog niets. Radio 538 liet eerder weten graag met hem verder te willen. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Dane (@frankdane538)