Search
Close this search box.

Wilfred Genee gaat ‘radio absoluut heel erg missen’

Radio- en tv-presentator Wilfred Genee is onlangs gestopt als presentator van de ochtendshow op Radio Veronica. Hij zegt het jammer te vinden dat hij nu geen ‘dagelijks radioprogramma‘ meer kan presenteren vanwege tijdgebrek. Maar Genee blijft wel elke vrijdag te horen op BNR Nieuwsradio.

Foto: Radio Veronica | Ben Houdijk

Radiodeejay Tim Klijn neemt sinds deze week de ochtend voor zijn rekening op Radio Veronica.

Genee was sinds januari 2019 op Radio Veronica te horen. Eerst in de middag, maar sinds november 2020 in de ochtend.

‘VI’ Vandaag
Vanaf maandagavond is Wilfred Genee te zien met een nieuw tv-programma bij SBS6. Hij presenteert daar zijn nieuwe talkshow ‘VI’ Vandaag voortaan elke dag vanaf 21.30 uur samen met zijn vaste Veronica Inside-collega’s Johan Derksen en René van der Gijp.

Toch gaat Genee zijn ‘kindje’ missen op Radio Veronica, zo vertelde hij op Radio 538. “Ik vind radio eigenlijk nog wel leuker dan tv. Dus ik ga dat absoluut heel erg missen.” Al voegt Genee er aan toe dat er in zijn geval niet zoveel verschil is tussen radio en televisie. “Wat wij op tv doen is eigenlijk gewoon radio maken. We gaan gewoon zitten aan een tafel en praten met elkaar. In zekere zin maken wij niet echt tv; als je de camera weglaat kun je het ook uitzenden.” [RadioWereld.NL]