Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wilfred Genee viert jubileum BNR-show op de middenstip Johan Cruijff Arena

BNR Nieuwsradio viert op vrijdag 21 juni het 15-jarig bestaan van het programma ‘The Friday Move‘ op de middenstip van de Johan Cruijff Arena. Wilfred Genee is al vanaf het begin de vaste presentator van dit bekende programma, waarin hij scherpe interviews en onthullende gesprekken combineert met de ontspannen sfeer van een vrijdagmiddagborrel.

Foto: video still

Door de jaren heen heeft The Friday Move talloze gedenkwaardige momenten opgeleverd. Een van de meest besproken gebeurtenissen was het moment waarop in 2018 Thierry Baudet de uitzending tierend verliet. Genee’s prikkelende vermogen om gasten uit hun comfortzone te halen, speelde ook hierbij een sleutelrol.

Wilfred Genee maakt het programma al jaren met een vast team: “The Friday Move is voor mij al 15 jaar het hoogtepunt van de week door de variatie in gasten, sfeer en onverwachte momenten.

Marc Adriani, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “We zijn trots dat we The Friday Move al 15 jaar live uitzenden. De sfeer is uniek en Wilfred Genee is scherp en de perfecte gangmaker, waardoor politici, BN’ers en andere gasten altijd net wat meer vertellen dan ze vooraf hadden bedacht. Waarschijnlijk zijn we het enige mediabedrijf ter wereld dat de eigen vrijdagmiddagborrel uitzendt. Wat mij betreft gaan we daar nog heel lang mee door, want het is al 15 jaar lang een groot succes.

De jubileumuitzending is op vrijdag 21 juni van 16.00 uur tot 18.30 uur bij BNR te beluisteren. Verschillende vaste gasten passeren tijdens de uitzending de revue. Onder andere Dilan Yeşilgöz en Gijs Rademakers zijn te gast.[RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *