Search
Close this search box.

Ex directeur Slam FM naar CAIW en VCR

Jacqueline Bierhorst komt per 1 november in dienst als commercieel directeur van CAIW. Zij wordt verantwoordelijk voor de marketing en sales activiteiten van Caiway. Jacqueline Bierhorst was tot 1 juli officieel directeur van Slam FM tot haar rol werd overgenomen door Jan Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538 en Radio 10 Gold.

Jacqueline Bierhorst: “CAIW loopt al jaren technisch voorop en was één van de eerste in Europa met de introductie van digitale televisie, internet en telefonie via de kabel. CAIW stelt zich tot doel het totale kabelpakket simpel en toegankelijk aan de consument aan te bieden. Ik ga met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan”.

CAIW: “Jacqueline is een gedreven persoonlijkheid met veel ervaring op gebied van communicatie en is gewend de consument centraal te stellen. Dit is precies wat we nu nodig hebben bij Caiway”

VCR
Bierhorst is sinds 1 september ook werkzaam voor de VCR. Hier vervult zij de rol als business manager, waarbij haar voornaamste taak is om de uitrol van DAB+, digitale radio, in Nederland te faciliteren.

VCR is de Vereniging van Commerciële Radio, die de gemeenschappelijke belangen vertegenwoordigt van alle commerciële, landelijke radio-exploitanten in juridische en publieke zin.

In de VCR zijn momenteel 100% NL, BNR Nieuwsradio, Radio 538, Radio Veronica, Q-music, Skyradio, Arrow Jazz FM en Slam FM vertegenwoordigd. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten