Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook Jan Joost van Gangelen zwaait af bij Veronica: 3 Jaar genoten

Na Wilfred Genee heeft ook Jan Joost van Gangelen afscheid genomen van de ochtendshow op Radio Veronica. Van Gangelen presenteerde drie jaar lang de vrijdageditie van ‘Veronica Inside’ op de radio.

Foto: video still

Dat Van Gangelen de vrijdageditie voor zijn rekening nam, kwam doordat de show eerst in de middag te horen was en Genee op vrijdagmiddag een programma op BNR maakt. Nadat het programma in november 2020 naar de ochtend verhuisde werd deze indeling voortgezet.

In tegenstelling tot Genee, die donderdag afzwaaide, was het niet Van Gangelen zijn eigen keuze om te stoppen met de ochtend op vrijdag, zo bleek tijdens de afscheidsshow. In het nieuwe jaar lijkt Veronica toch te gaan kiezen voor een ochtendshow die vijf dagen per week dezelfde presentator heeft.

Enorm genoten
Ik heb drie jaar lang enorm genoten”, aldus Van Gangelen. “Ik vond de vrijdagmiddagshow te gek, omdat we dan knallend en lallend en vrolijk het weekend ingingen. De ochtend was vaak een vrij grote beproeving als het ging om opstaan. Ik sliep altijd maar een uurtje of vier maximaal na een lange avonduitzending, maar dat maakte het wel altijd een hypergezellige show waarin wij enorm gelachen hebben. Daar hou ik wel van op de radio. We zij eigenlijk best wel een cool team geworden. Jongens het was te gek.” [RadioWereld.NL]