Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Joost van Gangelen op vrijdagochtend op Radio Veronica

Jan Joost van Gangelen gaat ook de vrijdagochtendeditie van ‘Veronica Inside’ op Radio Veronica presenteren. Dit onthulde hij donderdagmiddag tijdens de jubileumuitzending van Coen & Sander op zusterstation 538. “Ik ga het doen. Ik ga de vrijdagochtend doen.”

Jan Joost van Gangelen op vrijdagochtend op Radio Veronica Vorige maand werd al bekendgemaakt dat het middagprogramma Veronica Inside vanaf 2 november naar de ochtend verhuist op Radio Veronica.

Net als in de middag tekent Wilfred Genee voor de maandag tot en met donderdag, maar over de vrijdagochtendinvulling zou later meer bekend worden gemaakt.

Van Gangelen, die de vrijdagmiddageditie al presenteert, liet weten graag mee te willen verhuizen naar de ochtend. Hier moest hij echter nog wel toestemming voor hebben van zijn werkgever Fox Sports. Dat is blijkbaar nu geregeld. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica – Remko Modderkolk