Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrijdagse radioshow ‘Veronica Inside’ met Jan Joost van Gangelen

[Update] Jan Joost van Gangelen krijgt vanaf 18 januari een middagprogramma op Radio Veronica. Hij mag op vrijdag het nieuwe radioprogramma ‘Veronica Inside’ presenteren tussen 15.00 en 18.00 uur wanneer Wilfred Genee op BNR Nieuwsradio te horen is.

Vrijdagse radioshow 'Veronica Inside' met Jan Joost van Gangelen Volgens insiders uit de Radiowereld zocht Radio Veronica een vlot alternatief voor Wilfred Genee.

Die maakt op vrijdag bij BNR Nieuwsradio al een programma van 16:00 tot 18:30 uur.

En Jan Joost van Gangelen zou de perfecte vervanger zijn.

Hij is bekend bij de doelgroep door alle voetbalwedstrijden die hij op tv presenteert en heeft de juiste connecties om de grote namen snel in de show te krijgen. Zo moet de luisteraar ook op vrijdag het vertrouwen in de show. [Radiowereld.NL]

Foto: Radio Veronica – Remko Modderkolk

Update
Radio Veronica heeft het een uur na dit artikel bevestigd.

Wilfred Genee: “Jan Joost van Gangelen gaat de vrijdag doen. Is dit een primeurtje? Is dit nog niet uitgelekt? Hij krijgt er zelfs een uur bij. Jan Joost gaat van 15.00 tot 18.00 uur presenteren. Prima gozer, dat lijkt me hartstikke goed!