Radio Veronica maakt zich op voor Top 1000 Allertijden; stembussen geopend

De maand november is weer aangebroken en dat betekent dat radio Veronica weer met de Top 1000 Allertijden komt. Dit jaar is de lijst vanaf vrijdag 17 november te horen. Stemmen voor de Top 1000 Allertijden kan via de website van de radiozender.

Foto: Veronica

Vorig jaar stond ‘Black’ van Pearl Jam op 1, gevolgd door ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd en ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen. Wie er dit jaar de lijst aanvoeren wordt mede door de luisteraars bepaald. Zij kunnen nog tot en met donderdag 16 november 18 uur stemmen op minimaal vijf en maximaal 25 nummers.

De top drie telt ook dit jaar zwaarder mee. Zo telt iedere nummer 1 vijf keer mee, iedere nummer 2 drie keer en elke nummer 3 twee keer. De overige platen waarop een stem wordt uitgebracht telt telkens één keer mee bij de samenstelling.

De Bonanza deze week geheel in het teken van de Top 1000 Allertijden. Tijdens de speciale Tip Bonanza kunnen luisteraars hun tip doorgeven aan Rob Stenders en Caroline Brouwer.

Tip 1000 als warmloper voor Top 1000
Vanaf maandag 13 t/m donderdag 16 november om 18:00 uur zijn alle binnengekomen tips 24 uur per dag op Radio Veronica tijdens de Tip 1000.

De Top 1000 Allertijden is vanaf vrijdag 17 november te horen. De lijst begint elke dag om 6 uur en loopt tot 19 uur door. Van 19 uur tot 6 uur worden alle nummers van die dag nog een keer herhaald.

Net Niet Top 1000 en herhaling top 100
Na de uitzending van de Top 1000 Allertijden begint Radio Veronica direct met de Net Niet Top 1000. Hierin komen alle platen die de lijst net niet hebben gehaald. De uitzending van de Net Niet Top 1000 gaat door tot en met zondagochtend 26 november.

Ook na de Net Niet Top 1000 staat Radio Veronica op 26 november nog in het teken van de Top 1000 Allertijden. Vanaf 9 uur zendt het station de top 100 namelijk nogmaals uit voor iedereen die de finaledag heeft gemist of de hoogst genoteerde platen van 2023 nog eens wil horen.

Foto: Ben Houdijk

Top 1000 Platenzaak
Net als vorig jaar opent Radio Veronica ook dit jaar weer de deuren van de Top 1000 Platenzaak in de stationshal van Utrecht Centraal. Vanaf maandag 13 november tot en met zondag 26 november kunnen luisteraars hier weer op zoek naar jouw favoriete plaat of op de bank neerploffen om te luisteren naar de uitzending van de Top 1000 Allertijden. De platenzaak wordt op maandag 13 november in de loop van de middag geopend en is daarna elke dag van 8 tot 20 uur te bezoeken. Op zondag 26 november sluiten om 17 uur de deuren.

Wie dit jaar stemt maakt kans op 1 minuut gratis shoppen in de Top 1000 Platenzaak. [RadioWereld.NL]