‘Engelbewaarder’ is lekkerste meezinger van Nederland

100% NL is maandag met de ‘100% NL Meezing Top 1000’ gestart. De lijst, met daarin de duizend lekkerste meezinghits, is samengesteld door het radiostation met hulp van de luisteraars van het radiostation. Daarbij is ook veel gestemd op het nummer ‘Engelbewaarder‘ van Marco Schuitmaker.

Foto: 100% NL

Om zijn nummer één positie binnen deze lijst te vieren, werd de zanger vanmorgen tijdens het programma ‘Goedemorgen 100% NL‘ verrast door Giorgio Hokstam met een speciale plaat.

Marco Schuitmaker: ”Ik dacht dat ik een uurtje zou aanschuiven als sidekick van Giorgio Hokstam tijdens Goedemorgen 100% NL. Totdat ik ineens werd verrast met een speciale plaat omdat mijn nummer ‘Engelbewaarder’ de nummer 1 positie van de 100% NL Meezing top 1000 heeft bemachtigd. Ik had dit totaal niet zien aankomen en ik ben er super blij mee.

Marco Borsato hofleverancier van de lijst
Opmerkelijk is Marco Borsato. Hij domineert de 100% NL Meezing Top 1000 met maar liefst twintig hits. Zijn hoogste notering wordt behaald met het nummer ‘Dromen Zijn Bedrog,’ dat uiteindelijk de tweede plaats in de lijst heeft veroverd.

Nick & Simon nog altijd geliefd
Ook het Volendamse duo Nick & Simon, dat eerder dit jaar besloot om hun muzikale samenwerking te stoppen, blijft nog altijd zeer geliefd bij de 100% NL luisteraars. In totaal staan Nick & Simon zeventien keer in de toplijst. Hun hit ‘De Soldaat’ is het hoogst genoteerd en staat op nummer 6.

Meezingen met je favoriete muziek kan stress en angst verlagen. Meezingen kan nog dagelijks tot en met vrijdag 22 september. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *