Giorgio Hokstam krijgt versterking van Ingrid Jansen op 100% NL

Giorgio Hokstam krijgt versterking in de ochtendshow ‘Goedemorgen 100% NL’. En wél vrouwelijke versterking. Voormalig presentatrice, actrice en danseres Ingrid Jansen is vanaf nu zijn nieuwe sidekick.

Foto: 100% NL

In de afgelopen weken heb ik in het diepste geheim intensief getraind om vanaf maandag 20 november volledig in mijn nieuwe (vroege) routine te zitten!”, aldus Jansen, die eerder radio maakte bij FunX. “Samen met Giorgio ga ik de luisteraars van 100% NL de hele week een positieve start van de dag bezorgen. En natuurlijk ben ik er ook om vrouwelijk tegengewicht te gaan geven. Ik heb er onwijs veel zin in.

Hokstam presenteert de ochtendshow ‘Goedemorgen 100% NL‘ sinds 27 maart elke ochtend tussen 06.00 en 10.00 uur. Hij nam het stokje toen over van Koen Hansen. Daarvoor was hij elk weekend te horen op 100% NL en de vaste invaller voor de ochtendshow. [RadioWereld.NL]

Foto: instagram