Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook adverteerders kunnen meedoen aan Radio 555

Ook Adverteerders kunnen maandag (7 maart) via Radio 555 hun steentje bijdragen aan de RTV-actie ‘Samen in actie voor Oekraïne’. Zij kunnen dan op tien landelijke radiozenders tegelijk hun radiocommercial uitzenden.

De commercial is dan te horen op NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5, Qmusic, 100%NL, Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Slam en Sublime.

Voorwaarde is dat de uiting past bij de aard van de uitzending en de actie. De opbrengst van de speciale reclameblokken wordt gedoneerd aan Giro 555.

Hoe werkt de actie en de radioreclamedonatie?
Adverteerders kunnen radiozendtijd inkopen door minimaal 10.000 euro te doneren aan Giro 555. Het zendtijdpakket bevat 6 reclamespots op Radio 555, dit zijn effectief 60 spots want Radio 555 klinkt op tien landelijke zenders tegelijk. Er is beperkt zendtijd beschikbaar dus de radiobedrijven nodigen de adverteerders uit snel te reageren en ruimhartig te doneren. Via een speciale productiestudio kunnen adverteerders hulp krijgen bij het maken van een passende radiocommercial.

Audio Shout-Out
Ook bedrijven die geen reclamecommercial hebben, kunnen deze gezamenlijke radioactie te ondersteunen via de Audio Shout-Out. Door een donatie te doen van minimaal 555 euro op Giro 555, bedankt Radio 555 de donateur door de bedrijfsnaam live op de radio te noemen.

Deelnemers aan Radio555
Radio 555 is op maandag 7 maart van 06.00 tot 21.00 uur te horen via de radiozenders NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5, Qmusic, 100%NL, Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Slam en Sublime. De radioprogrammering wordt verzorgd door de presentatoren van de deelnemende programma’s, die in duo-vorm gaan presenteren. Hierdoor worden Mattie Valk en Wietze de Jager voor het eerst sinds hun breuk als duo herenigd. De complete programmering van Radio 555 is hier te vinden. [RadioWereld.NL]