Tineke de Nooij dit weekend voor het laatst op Radio Veronica

Tineke de Nooij is dit weekend voor het laatst te horen op Radio Veronica. Dit maakte ze bekend op Facebook. Woensdagmiddag heeft ze haar laatste programma’s opgenomen. De Nooij was sinds augustus vorig jaar elke zaterdag en zondag tussen 23 uur en middernacht op het station te horen.

Foto: video still NPO Radio 5

Volgens De Nooij is de toekomstige verhuizing van Radio Veronica uit het pand van Talpa mede de oorzaak. Het plan was om daarom een externe studio te huren om haar radioprogramma op te nemen. Daarnaast wil eigenaar Mediahuis volgens De Nooij dat ze haar programma in de toekomst live gaat maken. “Geen haar op m’n hoofd die er aan denkt om van 11 tot 12 uur live te gaan uitzenden.

Dat ze woensdag haar laatste programma opnam was ook voor de presentatrice een verrassing. Dat de nieuwe eigenaar niet akkoord gaat met het huren van een externe studio was haar medegedeeld via de mail. Alleen had ze die nog niet gelezen.

Het was leuk moet ik zeggen”, zo blikt De Nooij terug. “Dit was Veronicaaaa….

De Nooij is de tweede radiomaker die deze week bekendmaakte te vertrekken. Eerder deze week werd ook duidelijk dat Bas van Teylingen niet meer op de zender te horen is. Daarnaast werd bekend dat Rob Stenders zijn functie als zendermanager heeft neergelegd. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. En er vallen nog meer slachtoffers de volgende zal Danny Vera wel zijn.
    Met dank aan de omhoog gevallen Caroline Brouwer die een icoon als Tineke niet eens binnen boord kan houden.
    Conclusie in mijn ogen zet een vrouw op de post directie die geen verstand heeft van Radio en muziek en het hele Veronica drama is compleet het lijkt Ajax wel waar zijn ze mee bezig daar ?