Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tineke de Nooij toch in het weekend op Radio Veronica

Tineke de Nooij gaat toch programma’s maken op Radio Veronica zelf. Eerder meldde ze zelf nog dat ze te horen zou zijn op het themakanaal Vintage Veronica, maar Talpa meldt nu dat dit op het hoofdkanaal zelf is.

Foto: video still NPO Radio 5

Vanaf 13 augustus is De Nooij elke zaterdag- en zondagavond van 23 uur tot middernacht te horen op Radio Veronica.

De Nooij maakte in januari haar laatste radioprogramma op NPO Radio 5. Onlangs liet ze tijdens een speciale veteranen-uitzending op Radio Veronica echter weten radio ontzettend te missen. Dat hoorde zenderbaas Rob Stenders ook, die haar gelijk een programma aanbood.

Wie Radio Veronica zegt, zegt Tineke”, aldus Stenders. “Vanaf het schip tot aan Hilversum, Tineke was erbij en is een radiovrouw in hart en nieren. Als zij aangeeft dat ze weer radio wil maken, wie zijn wij dan om daar geen gehoor aan te geven!” [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Jammer dat ze zo laat in de avond te beluisteren is , zij verdient meer luisteraars