Tineke de Nooij vanaf 13 augustus terug op de radio bij Vintage Veronica (Update)

Tineke de Nooij keert terug op de radio. Vanaf 13 augustus is ze elk weekend op Vintage Veronica, het digitale themakanaal van Radio Veronica, te horen. Dit vertelt De Nooij in een interview met De Telegraaf.

Foto: video still NPO Radio 5

Vanaf zaterdagavond 13 augustus om 23 uur draai ik op Vintage Nederlandse popbands en op zondagavond van 23 uur tot middernacht met muziek die ik zelf ook draaide in de jaren 70 en 80”, aldus De Nooij. “Ik kijk er zo naar uit dat ik mijn passie weer kan uitvoeren.

De Nooij maakte in januari haar laatste radioprogramma op NPO Radio 5. Vorige week liet ze tijdens een speciale veteranen-uitzending op Radio Veronica echter weten radio ontzettend te missen. Dat hoorde zenderbaas Rob Stenders ook, die haar gelijk een programma aanbood.

Met de komst van De Nooij krijgt Vintage Veronica ook het eerste reguliere gepresenteerde programma. Bij de lancering van het themakanaal van Veronica kondigde Radio Veronica al aan Veronica-coryfeeën programma’s te laten maken op Vintage Veronica.

Vintage Veronica is te beluisteren via internet, alsmede landelijk op DAB+ (kanaal 9C).

Update
Talpa heeft maandag bekendgemaakt dat De Nooij op Radio Veronica zelf te horen zal zijn in plaats van op het themakanaal Vintage Veronica. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Kan het nog later alsof de oudere jongeren daar wakker voor blijven .