Bas van Teylingen neemt afscheid van Radio Veronica

Nadat bekend werd dat Rob Stenders per direct is gestopt als zenderbaas van Radio Veronica en Caroline Brouwer tijdelijk aan het roer staat, meldt Bas van Teylingen dat hij ook niet verder gaat bij Radio Veronica.

Foto: Radio Veronica / Ben Houdijk

Bas van Teylingen zou te horen hebben gekregen dat zijn programma op vrijdagmiddag te horen tussen 16 en 18 uur op Radio Veronica stopt.

Bas: “Na 2,5 jaar stopt het radio avontuur helaas voor mij bij Radio Veronica. What a ride! Dank Rob Stenders voor alle kansen, dank Ferry en Marcel voor de vele (bijna 100) uitzendingen. Met als absoluut hoogtepunt 3 weken ochtendshow! Het schip vaart door zonder mij. Behouden vaart!

Van Teylingen was onderdeel van het nieuwe Veronica dat in juni 2021 door Rob Stenders gelanceerd werd. Hij begon aanvankelijk in het weekend, maar verhuisde via de vrijdagavond naar de vrijdagmiddag. Ook nam hij afgelopen zomer drie weken lang de ochtendshow voor zijn rekening. [RadioWereld.NL]