Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bas van Teylingen tijdelijk in de ochtend op Radio Veronica

Bas van Teylingen is vanaf maandag (1 mei) tijdelijk in de ochtend te horen op Radio Veronica. Hij vervangt dan Tim Klijn, Niels van Baarlen en Rick Romijn, die een week vakantie hebben.

Foto: Radio Veronica / Ben Houdijk

Van Teylingen is normaal gesproken elke vrijdagmiddag te horen op Radio Veronica met ‘Ik vraag dit voor een vriend’. “Drivetime radio, de droom van menig radiomaker!”, sprak de deejay toen zijn programma begin maart van de vrijdagavond naar de middag werd gepromoveerd.

Het is nog onduidelijk of het voor Van Teylingen bij invallen in de ochtend blijft of dat dit proefdraaien is. Na de zomer verhuist het huidige ochtendteam van Radio Veronica naar Radio 538 en nog onduidelijk is wie hen gaat opvolgen. Bronnen melden aan RadioWereld.NL dat er meerdere opties zijn, maar dat de opvolging vooral intern gezocht wordt.

Van Teylingen is sinds 2021 op Radio Veronica te horen en was één van de namen die door zenderbaas Rob Stenders werd aangetrokken. [RadioWereld.NL]