Toine van Peperstraten gestopt als invaller bij Radio Veronica: “Het is mooi zo”

Toine van Peperstraten is gestopt als invaller bij Radio Veronica. Zondagmiddag was hij voor het laatst te horen op de zender als invaller van Frank van der Lende. “Maar het is mooi zo”, vertelde van Peperstraten aan het eind van het programma. “Goed is goed.” Waarom hij precies gestopt is, is niet bekendgemaakt.

Foto: video still stream Veronica

De presentator was sinds maart 2022 weer te horen als invaller. Het was zijn tweede periode bij Veronica. “Het was een mooie tijd van 2003 tot 2004. Dat was toen een jongensdroom die uitkwam. En de laatste anderhalf jaar heb ik heel veel vervangen. Ook Goeiemorgen, Goud van Oud, veel weekendprogramma’s”, blikte Van Peperstraten terug.

Echt uitgebreid stilstaan bij zijn afscheid deed hij dit keer niet. “Geen afscheidsspeech zoals 10 jaar geleden op tv, want die zal wel weer tot in den treure herhaald worden”, grapte Van Peperstraten. “Het is gewoon prima zo. Het ga je goed.” [RadioWereld.NL]