Radio 538 geeft 3 weken lang kaarten weg voor Formule 1 op Zandvoort

Radio 538 geeft komende drie weken weekendkaarten weg voor de Grand Prix op Zandvoort. Tot en met vrijdagochtend 25 augustus meerdere keren per dag twee luisteraars de kans om erbij te zijn en Max Verstappen voor de derde keer de Formule 1-race op eigen bodem te zien winnen.

Foto: video still

In 2021 werd er voor het eerst in meer dan 35 jaar tijd weer een Formule 1 Grand Prix verreden op het circuit van Zandvoort. Het werd letterlijk een topweekend, want Verstappen won de race. Vorig jaar werd dit feestje opnieuw gevierd en niets lijkt Verstappen in de weg te staan om ook de 2023 editie op zijn naam te schrijven.

Radio 538 zendt, net als vorig jaar, tijdens het Formule 1-weekend weer drie dagen lang uit vanaf het circuit. Voor die tijd maken luisteraars kans om twee tickets te winnen, die drie dagen toegang geven tot het circuit, alsmede vier overnachtingen in een verzorgde tent op de 538 Dutch Grand Prix Camping, naast het circuit. De prijs heeft een totale waarde van 1840 euro.

De weekendtickets worden elke werkdag tussen 7 en 19 uur meerdere keren weggegeven en het spel is simpel: zodra de raceauto klinkt bellen met 538 studio. Wie in de uitzending wordt gehaald wint de tickets.

Op vrijdagochtend wordt er in de nieuwe 538 Ochtendshow drie weken lang nog een extra prijs weggegeven. Naast weekendtickets wint één van de dagwinnaars ook nog een dag toegang tot de Player 0.0 bar in de Paddock, inclusief toegang tot de Heineken Hospitality lounge met eten.

Al het hele Formule 1 seizoen maken luisteraars van 538 kans om erbij te zijn op Zandvoort, want wanneer Verstappen won op zondag, werden op maandag in de 538 Ochtendshow tickets weggegeven voor de Dutch Grand Prix. [RadioWereld.NL]