Stage lopen bij mediabedrijven in Hilversum?

Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days die op 7 en 8 oktober 2023 in Hilversum plaatsvinden, kan iedereen aan den lijve ervaren hoe het is om in de mediasector te werken.

Foto: Dutch Media Week

Iedereen kan daar een kijkje krijgen achter de schermen bij mediabedrijven en televisiestudio’s of lezingen volgen van programmamakers tijdens de ‘Magische Mediastage’.

Dit is een ministage van maximaal 1 dag waar iedereen tussen de 8 en 88 jaar aan mee kan doen. Een bijzondere kans om zelf te ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als cameraman, deejay, redacteur, productie-assistent of een van de vele andere banen die in deze branche mogelijk zijn.

Stage lopen kan bij een van de vele bekende mediabedrijven die hun medewerking hebben toegezegd, zoals bijvoorbeeld het NPO Radio 1-programma Nachtzuster, mediamuseum Beeld & Geluid, NEP Group, NOS Langs de Lijn, het Nederlands Film Festival, producent Banijay Benelux en Esports campus H20.

Aanmelden
Van 11 augustus tot en met 3 september kan iedereen inschrijven op zijn of haar ultieme stageplaats. Op vrijdag 15 september worden alle deelnemers aan de Magische Mediastage bekendgemaakt. Alle stages vinden plaats tijdens Dutch Media Week, van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober. [Radiowereld.NL]