Ochtendshows Radio 538 en Radio Veronica terug van vakantie

Terwijl de bouwvak(antie) in het noordelijke deel van het land net pas begonnen is, keren diverse landelijke ochtendshows alweer terug van vakantie. Vanaf maandag (7 augustus) zijn Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen weer te horen op Radio 538, terwijl Rick van Velthuysen en zijn team weer aan de slag gaan bij Radio Veronica.

Foto: Radio 538

Het ochtendteam van 538 had vier weken lang vakantie en werd vervangen door Bas Menting en Dylan Boet. Van Velthuysen had drie weken vakantie. Hier nam Bas van Teylingen de show tijdelijk over.

De vakanties bij de ochtendshows werd overigens al in juni afgetrapt door Giorgio Hokstam op 100% NL, die inmiddels alweer weken aan het werk is. Martijn La Grouw was begin juli drie weken vrij en dus niet te horen op Slam.

De andere landelijke ochtendshows beginnen gefaseerd de komende weken. Zo presenteerden Lex Gaarthuis en Luuk van den Braak de afgelopen drie weken de zomerochtendshow op Radio 10. Gerard Ekdom is echter pas maandag 14 augustus terug. Komende week is Van den Braak ’s ochtends te horen met de herhaling van de 80s Top 1500.

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte starten maandag 21 augustus weer in de ochtend op NPO Radio 2. Zij worden momenteel vervangen door Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. Ook Rob Janssen en Wijnand Speelman keren op 21 augustus terug op 3FM. Momenteel nemen Mart Meijer en Sophie Hijlkema de honneurs in de ochtend waar.

Mattie Valk en Marieke Elsinga keren als laatste grote landelijke ochtendshow terug. Zij zijn pas vanaf maandag 28 augustus weer te horen op Qmusic. Tot die tijd zijn Kai Merckx en Kirsten Westrik te horen. [RadioWereld.NL]