Kai Merckx en Kirsten Westrik vijf weken in de ochtend op Qmusic

Kai Merckx neemt ook deze zomer vijf weken lang de ochtendshow op Qmusic voor zijn rekening. Vanaf maandag (24 juli) vervangt hij Mattie Valk en Marieke Elsinga. Ook Kirsten Westrik is er dit jaar weer bij. Dit keer niet als nieuwslezer, maar als sidekick.

Foto: Qmusic

Doorgaans is Merckx doordeweeks te horen in zijn avondshow en op vrijdagavond, samen met Tom van der Weerd en Bram Krikke. Westrik presenteert normaal gesproken ‘112 Vandaag’ op RTL 5. Vorige jaar debuteerde ze op Qmusic in de ochtend.

Vorige zomer mocht ik het nieuws lezen in de ochtendshow op Qmusic met Kai op de plek van Mattie en Marieke. Deze zomer mag ik de sidekick zijn van Kai“, aldus Westrik op Instagram. “Kai en Kirsten op uw radio de hele zomer.. Wat een feest.. 5 weken lang totdat iedereen ons spuugzat is en jullie gillend Mattie en Marieke terug willen!” Vorige week draaide het duo al warm in de avond.

Het Geluidje
Ook volgende week wordt in de ochtendshow ‘Het Geluidje’ gespeeld. In deze junior editie van het radiospelletje maken kinderen ook kans om Het Geluid te raden. Deze week speelden Mattie & Marieke het spel al.

Vanaf maandag 31 juli keert de reguliere versie van ‘Het Geluid’ weer terug op Qmusic.

Daarnaast gaat Merckx elke ochtend in een nieuw item op zoek naar de meest bizarre vakantieverhalen van luisteraars. [RadioWereld.NL]